Категории
Размер

Кабелен канал 110/70 mm, парапетен

Референтен номер: PVC-PK110/70D
Кабелен канал  110/70 mm, парапетен
Кабелен канал  110/70 mm, парапетен Кабелен канал  110/70 mm, парапетен Кабелен канал  110/70 mm, парапетен
1197лв.
Цената е без ДДС
Наличност Налично
Производител KOPOS-KOLIN
Размер 110/70мм

Кабелен канал 110/70 mm, парапетен