Категории
Размер

Кабелен канал 140/70 mm, парапетен

Референтен номер: PVC-PK140/70D
Кабелен канал 140/70 mm, парапетен
Кабелен канал 140/70 mm, парапетен Кабелен канал 140/70 mm, парапетен Кабелен канал 140/70 mm, парапетен
1531лв.
Цената е без ДДС
Наличност Налично
Производител KOPOS-KOLIN
Размер 140/70мм

Кабелен канал 140/70 mm, парапетен